Pentru relaxare deplină și timp de calitate alături de prieteni, te așteptăm cu Playstation 4, Xbox One, Bowling, Biliard, Snooker, Air Hockey sau Fussball. Și, pentru ca meniul să fie complet, plusăm cu un restaurant ce raspunde celor mai rafinate și pretențioase gusturi. Oferă-i timpului tău liber puls.

Distracția într-o singura literă

Pulsul urban al Craiovei nu e nicăieri mai puternic decât la Q. Un melanj perfect de entertainment și rasfăț culinar, clubul a fost gândit, de la bun început, drept una dintre arterele principale pe harta distracției din oraș. Pentru ca știm cât de prețios este timpul liber, ne-am propus să iți oferim o pauză de respiro perfectă, care să raspunda tuturor așteptărilor tale. Am reușit sa concentrăm distracția, răsfățul și relaxarea într-un singur punct, într-o singură literă: Q.

Distrează-ți viața.

Pizza

Simte aroma Italiei. Facută ca la carte, pizza noastră iți va provoca imaginația să călătorească pe meleagurile de origine ale acestui preparat cunoscut în lumea intreagă.

Pui

Redescoperă gustul cărnii fragede de pui. Savurează preparatele Q în cele mai inspirate combinații de sosuri și garnituri.
 

 

Cocktail

Savurează un cocktail fresh și aromat. Culoare și gust intr-un pahar care te invita, la prima vedere, să faceți cunoștință.

 

Pasta

Nimeni nu îi poate rezista unei porții de paste bine gătite. Încearcă-le pe ale noastre și iți garantăm că vei goli imediat farfuria.
 

Porc

Fie că alegi o tigaie picantă, fie că înclini către sosul ragu sau spre un preparat împregnat de aroma vinului, specialitățile noastre din carne de porc așteaptă aprecierea ta.

 

Salate

O salată este în orice moment o alegere oportuna și sănătoasă. Degustă prospețimea din salatele Q!


 

Cafea

Cafeaua este o arta care dă cu totul alt sens unei zile. Asigură-te ca zilei tale nu îi lipsește ingredientul principal. Soarbe perfecțiunea din ceașca noastră.

Aperitive

La Q, o gustare rapida și usoară este la fel de memorabilă ca un fel principal. Fie că alegi delicioasele bruschette, sau preferi o salată ușoară, suntem convinși că ne vei da dreptate.

Sandwich

Cine spune că un sandwich este mai prejos decat alte preparate nu a încercat încă hamburgerul nostru de vită sau sandwich-ul Caesar. Aproape că va veți simți împliniți numai când farfuria vi se va așterne în față. Ca să nu mai vorbim despre savoare.

Desert

Este momentul să te rasfeți. Alege unul dintre deserturile noastre și te vei simți cu adevărat răsplătit.